Podzemní nádrže

3 Produkty

Dle relevance
Filtr
    BAUHAUS záruka
    4rain Podzemní Nádrž na dešťovou vodu

    4rain Podzemní Nádrž na dešťovou vodu

    2650 l; HDPE
    18 490,-
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    BAUHAUS záruka
    4rain Podzemní Nádrž na dešťovou vodu

    4rain Podzemní Nádrž na dešťovou vodu

    4100 l; HDPE
    23 990,-
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    Z aktuálního letáku
    Prosperplast Nádrž na dešťovou vodu R-5000

    Prosperplast Nádrž na dešťovou vodu R-5000

    5000 l; HDPE
    28 490,-
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné

    Rostliny na zahradě potřebují pro svůj růst pravidelnou zálivku. Zvláště v parném létě tak spotřebujeme opravdu spousty vody. Pokud je pro zalévání využívána pitná voda, mohou se náklady vyšplhat opravdu vysoko. Proto je nejlepším řešením investovat do retenční nádrže na dešťovou vodu. Kromě zalévání můžete vodu z nádrže využít i při běžném chodu domácnosti. Pořízení akumulační nádrže na vodu navíc podporuje dotační program Dešťovka, ze kterého lze získat podporu až v desítkách tisíc korun.

    Zvolte správnou velikost nádrže a nezapomeňte ani na příslušenství

    Využívání dešťové vody je vhodné pro soukromé, veřejné i komerční budovy. Díky ní dochází k zadržování dešťové vody, která se při uložení v podzemní nádrži nekazí. Dostatečný objem nádrže zajistí, že budete mít pro zalévání zahrady dostatek vody i při déletrvajícím období sucha. Stačí instalovat vhodné vodní čerpadlo a můžete začít zalévat. Hladinu vody v retenční nádrži můžete pohodlně kontrolovat s pomocí měřící ponorné sondy.

    Pro použití dešťové vody v domácnosti je podzemní nádrž nutností

    Protože je dešťová voda měkká a nemá tendenci vytvářet vodní kámen, můžete ji v domácnosti využít pro splachování a praní. Při splachování WC za použití dešťové vody ušetříte desítky litrů pitné vody denně. Při použití v domácnosti je však nutné pořídit podzemní nádrž na dešťovou vodu.

    Kvalitní nádrže na dešťovou vodu

    Retenční nádrže prodávané v odborných centrech BAUHAUS jsou vyrobené ze 100% recyklovaného robustního plastu, který je mimořádně odolný proti prorůstání kořenů a průsakům podzemních vod. Předností těchto nádrží je jejich snadná instalace a dětská pojistka vstupního otvoru. Přístupový tubus je otočný a nastavitelný tak, aby byla možná instalace v nezámrzné hloubce. Díky tomu je možné nashromážděnou dešťovou vodu využívat celoročně.

    Pokud na zahradě nemáte pro umístění podzemní nádrže na dešťovou vodu dostatek místa, můžete zvolit i nadzemní variantu. K dispozici jsou zásobníky na dešťovou vodu, do menších zahrad mohou být pro zalévání dostačující i sudy na dešťovou vodu. Další vybavení pro efektivní využívání dešťové vody najdete v e-shopu nebo v odborných centrech BAUHAUS.