Designové akustické panely

51 Produktů

Dle relevance
Filtr
    b!design Akustický obkladový panel

    b!design Akustický obkladový panel

    2420 × 600 × 18 mm; dub natur
    1 790,-
    Nedostupné online
    V odborných centrech nedostupné

    Designové akustické panely z BAUHAUS jsou akustické panely na stěnu a na strop, které nejenže chrání před únikem zvuku z místnosti, ale také dodají každé místnosti na kráse. Dřevěné akustické panely jsou luxusním prvkem vhodným do každého bytu či domu. Vyberte si z elegantních akustických tlumicích panelů různých barev a zajistěte dokonalou zvukovou izolaci vaší místnosti.

     

    Materiál akustických panelů

    Dřevěné desky panelu jsou vyrobeny z foliované dřevotřísky. Ta je spojena s nosnou částí vyrobenou z recyklovaného plastu. Můžete vybírat z několika rozměrů i dekorů.

     

    Příslušenství k akustickým panelům

    Vytvořte si útulnou atmosféru pomocí ambientního osvětlneí. Doplňte akustické panely o speciální LED profily, které oceníte jako praktický i estetický prvek domácnosti či jiných prostor. Jak instalovat LED profily do panelů zjistíte v našem článku Rozsviťte akustické panely. V příslušenství pro akustické panely najdete doplňkový materiál k instalaci panelů, ale také funkční a stylové nástěnné police. Ty jednoduše uchytíte na panel a využijete k uložení nebo zavěšení drobných předmětů.

     

    Potřebujete pomoci s montáží designových akustických panelů? V BAUHAUS vám rádi pomůžeme v našem Montážním servisu.