Z aktuálního letáku
BAUHAUS záruka

Vari Benzínová sekačka CP1 484H

3 100 W; 48 cm
Je ideální pro travní plochy do 1 400 m²
Výšku sečení lze nastavit až do 6 poloh
Disponuje výkonným čtyřtaktním motorem Honda GVC145 s automatickým sytičem ACS pro snadné startování
Komfortní madlo umožňuje pohodlnou práci
Zvládá sečení, sběr, mulčování i boční výhoz
12 990,-  

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné
Artiklové číslo 28447070

Popis produktu

Sekačka CP1 484H od značky Vari je výkonná sekačka (3 100 W) ideální pro travní plochy do 1 400 m². Sekačka je vybavena centrálním nastavením výšky sečení až do 6 poloh od 27 do 80 mm, kuličkovými ložisky v kolech a měkčeným madlem. Model CP1 484H disponuje novým výkonným čtyřtaktním motorem Honda GVC145 s automatickým sytičem ACS pro snadné startování. Tento motor splňuje emisní normu EURO V. Kromě toho sekačka CP1 484H má funkci 4v1: boční výhoz, mulčování, sběr do koše, zadní výhoz.

Hodnocení

Hodnocení

3.67
3 Hodnocení
2
0
0
0
1
Neověřený nákup

Skvělá sekačka VARI CP1 484H

Pan Král v recenzi výše asi koupil jinou sekačku. VARI CP1 484H je výborná sekačka. Sekám s ní i hodně přerostlou trávu. Motor Honda si přede bez zakolísání a je mu jedno zda je tráva hustá, přerostlá či nízká a řídká. Stále stejné otáčky. I při náročném mulčování delší trávy. Plný koš mokré a těžké trávy drží a nepadá. Nic nevypadává, jak píše pan Král a uchycení a vedení startovacího lanka je třeba po vybalení a sestavení sekačky dotáhnout matkou. Je to pro transport a složení sekačky zřejmě schválně volné. Pokud by bylo vodící očko dotažené, nemohlo by se zavést lstartovací lanko do vodícího očka. Za mně výborná a robustně postavená sekačka, která i díky nejnovějšímu a silnému motoru Honda a velikánským zadním kolům odvádí dobrou práci i v těžším terénu. Doufám, že vydrží dlouho. Povedený česko-japonský výrobek. Jen cena by mohla být o něco mírnější.

Neověřený nákup

Parádní sekačka

Odpovida cene. Namitky kolegy vyse nechapu, nic z toho neni pravda. Poradi si i s prerostlou travou diky bocnimu vyhozu. Super jednoducha aretace vysky seceni. Pojezd pojezduje, sekacka seka...:)

Neověřený nákup

naprosto tragický výrobek, nestojí to ani za jednu hvezdičku

Koš na sběr trávy má naprosto tragickou konstrukci, kazdých pět minut se rozpadne a tráva se vysype. Jeho uchycení na sekačku na dva plastové zobáčky je zoufalé a koš naplněný z poloviny je už příliš těžký na to, aby se na sekačce udržel. Páka pohonu na držadle neustále vypadává z uchycení. Startovací lanko je tak směšně uchyceno k rukojeti, že každou chvíli vypadne z očka a navine se až k motoru. Jediné co je na tom dobré je motor Honda...