Zahradní úložné boxy

7 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Boxy na polstry a podušky jsou potřeba na každé terase či balkóně. Hlavním úkolem zahradních boxů je ukrytí různého vybavení před deštěm a před přímými slunečními paprsky. V e-shopu a odborných centrech BAUHAUS pořídíte kvalitní boxy na polstry a podušky za trvale výhodné ceny.

    Jak vybrat správný box?

    Při výběru vhodného boxu na polstry a podušky zvažte, co vše potřebujete uschovat. Kromě polstrů, podušek, polštářů a dek na zahradní židle a lavice do něj můžete sklidit například zahradní sekačku, zahradní náčiní, kolečko nebo jízdní kolo.

    Zahradní boxy se liší především svými rozměry, konstrukcí a použitými materiály. Dražší modely nabízí více možností otevírání (např. horní, boční). Boxy mohou mít i zámek, který chrání uskladněné věci především před malými dětmi.

    Materiály boxů

    V dnešní době se setkáte s boxy z kovu, dřeva a plastu. Nejodolnější jsou kovové boxy. Například hliníkový box s práškovým lakováním nabízí výbornou ochranu proti povětrnostním vlivům. Kovové boxy jsou oproti plastovým mnohem pevnější. Nepoškodí je tedy ani hrubší zacházení.

    Na terasách se dobře vyjímají především dřevěné boxy. Zejména box z tvrdého a kvalitního dřeva si při správné péči poradí i s horším počasí. Cenově nejdostupnější jsou plastové zahradní boxy. Moderní plasty odolají nepříznivým povětrnostním podmínkám i UV záření. V mrazu jsou ovšem plasty obecně křehčí. Výhodu zahradních boxů z plastu je rovněž nízká hmotnost. V případě potřeby box snadno přesunete například z terasy do garáže.