Terasové dlaždice

11 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Za pěkného počasí je terasa nebo balkon oblíbeným místem k posezení s rodinou, přáteli nebo odpočinku. Aby byl pobyt na terase a balkoně co nejpříjemnější, položte si na podlahu vhodnou krytinu. S výběrem správné podlahové krytiny na balkon a terasu vám rádi pomůžeme v našich odborných centrech BAUHAUS.

     

    WPC dlaždice na terasu a balkon

    Podlahová krytina v exteriéru musí být dostatečně odolná vůči slunečnímu záření i nepříznivým povětrnostním vlivům. Tyto podmínky splňují terasové dlaždice z dřevoplastu. Označovány jsou rovněž zkratkou WPC dlaždice (pozn. zkratka je odvozena z anglického označení Wood Polymer Composites). Kromě extrémně dlouhé životnosti poskytují i snadnou pokládku. Jednotlivé dílce se jednoduše zacvakávají dohromady podobně jako puzzle. Pokládku dřevoplastových dlaždic tedy většina kutilů hravě zvládne svépomocí. V naší aktuální nabídce naleznete WPC dlaždice o rozměru 30 x 30 centimetrů.   

    Hlavní výhody WPC terasových dlaždic:

    • Dlouhá životnost
    • Odolnost vůči oděru
    • Tvarová a barevná stálost
    • Protiskluzový povrch
    • Jednoduchá pokládka
    • Snadná údržba

    Z čeho se vyrábějí WPC dlaždice? WPC terasové dlaždice se vyrábějí z bambusového substrátu a plastových polymerů. Spojením těchto dvou materiálů získávají dlaždice přírodní vzhled a vysokou pevnost. WPC dlaždice oproti dřevu nesesychají, nepraskají a nezničí je hniloba.

     

    Dřevěné dlaždice na terasu a balkon

    Pokud dáváte přednost přírodním materiálům, budou pro vás ideální volbou na terasu a balkon dřevěné dlaždice. K jejich výrobě je využíváno například modřínové dřevo, akátové dřevo nebo také borovicové dřevo. Tyto dlaždice je možné použít i k sestavení zahradního chodníku, v okolí zahradního bazénu nebo do saun. Dřevěné dlaždice se stejně jako WPC dlaždice velmi snadno pokládají. Jednotlivé dílce se do sebe zacvakávají.

    O dřevo je potřeba pěčovat. Ideální je dřevěné dlaždice každou sezónu chránit olejem na dřevo.

     

    Vše pro stavbu terasy

    U nás pořídíte také přislušenství k terasám jako distanční podložky, terasové klipy či hydroizolační pásky. Pokud dáváte přednost jinému než dlaždicovému tvaru, prohlédněte si terasová prkna