Smart Home zásuvky

10 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Chytré zásuvky mají oproti běžným zásuvkám spoustu výhod. Nefungují pouze jako zdroj elektrické energie pro vaše spotřebiče. Smart zásuvka slouží především k efektivnějšímu využívání elektřiny a dokáže tak uspořit jak váš čas, tak finance. Je neopomenutelnou součástí chytré domácnosti.

    Podobně jako jiné součásti smart home i chytré zásuvky lze napojit na domácí Wi-Fi a ovládat skrze mobilní aplikaci. Ovládání pomocí aplikace je tak možné odkudkoliv – z kanceláře, auta nebo i vzdálenosti několik stovek kilometrů. Některé modely smart zásuvek umožňují rovněž napojení na hlasového asistenta.

    Využití chytré zásuvky vám však kromě zmíněných financí může ušetřit také starosti. Nejistota, zda jste před odchodem z domova vypojili žehličku či vypnuli troubu v kuchyni vás už trápit nemusí. Pomocí aplikace stačí příslušnou zásuvku vypnout. Chytrá zásuvka s měřením spotřeby vám poskytne přehled o spotřebě energie daného zařízení. Navíc umožňuje nastavení časového harmonogramu pro jeho vypnutí i zapnutí.

    Při výběru smart zásuvky se zaměřte na parametry jako jmenovitý proud a napětí nebo provozní teplotu. Venkovní chytrá zásuvka by navíc měla splňovat odpovídající vyšší stupeň IP krytí.