Přístřešky pro auta

5 Produktů

Dle relevance
Filtr
    Přístřešek pro auto

    Přístřešek pro auto

    300 × 501 cm; dřevo, PVC
    8 590,-
    Nedostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    Přístřešek pro auto

    Přístřešek pro auto

    304 × 508 cm; dřevo, PVC
    15 990,-
    Nedostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    Přístřešek pro auto Atlas 5000

    Přístřešek pro auto Atlas 5000

    287,5 × 495,5 cm; hliník
    35 990,-
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné

    V sortimentu kategorie zahrada a volný čas naleznete i přístřešky pro auta, které jsou nezbytností pro všechny, kdo chtějí ochránit své vozidlo před nepříznivým počasím. V BAUHAUS nabízíme širokou škálu přístřešků pro auta, které poskytují ochranu vašim vozidlům, ale zároveň nesníží estetickou hodnotu vašeho domova a zahrady, v případě, že nevlastníte garáž či máte více aut.

    Nabízíme dřevěné přístřešky, které se přirozeně hodí do zahradního prostředí a přispívají k příjemnému a přírodnímu vzhledu vaší zahrady. V našem sortimentu však naleznete i hliníkové přístřešky, které naopak nevyžadují náročnou údržbu, narozdíl od dřeva, které se doporučuje čas od času impregnovat či přetřít lazurou.

    K domu si můžete zvolit přístřešek pro auto, který je navržen tak, aby se snadno integroval do stávající architektury a přizpůsobil se vzhledu vašeho domova. Tyto přístřešky jsou dostupné v různých rozměrech a designech, aby vyhovovaly vašemu vkusu, a především rozměrovým potřebám.
    Největší předností našich přístřešků je odolnost a vhodné rozměry. Jsou navrženy tak, aby vydržely náročné podmínky a zároveň se do nich pohodlně parkovalo.

    Navštivte BAUHAUS a vyberte si přístřešek pro auto, který nejlépe vyhovuje vašemu vkusu a potřebám. Naši odborníci vám rádi pomohou s výběrem a poradí se správnou instalací a údržbou. S našimi přístřešky pro auta můžete mít jistotu, že vaše vozidlo bude v bezpečí a dobře chráněno po celý rok.