Grily na dřevěné uhlí

16 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Grily na dřevěné uhlí jsou správnou volbou pro ty, kteří nedají dopustit na typické kouřové aroma. Kvalitní gril na dřevěné uhlí ocení začátečníci i zkušení mistři grilování. Finančně nejdostupnější jsou jednoduché přenosné a kotlové grily. Nejvíce zaplatíte za kvalitní keramický gril. V e-shopu a odborných centrech BAUHAUS naleznete nabídku grilů na dřevěné uhlí včetně širokého sortimentu příslušenství.

    TIP: Na blogu se dozvíte, jak vybrat správný gril. Seznamte se s výhodami grilů na dřevěné uhlí, plyn a elektřinu!

    Přenosný gril na dřevěné uhlí

    Přenosný gril na dřevěné uhlí nebo brikety je ideální volbou pro grilování na cestách. Gril je velmi lehký a nezabere mnoho místa. Grilovací plocha je poměrně malá a vystačí pro přípravu jídla pro malý počet strávníků. Pokud byste si rádi pořídili přenosný gril, vyberte si model s poklopem. Teplotu můžete snadno regulovat pomocí průduchů na víku. Při výběru grilu se zajímejte i o nohy grilu, které musí zajistit dostatečnou stabilitu.

    Kotlový gril na dřevěné uhlí

    Kotlový gril na dřevěné uhlí patří mezi klasiku. Grilovací plocha je dostatečně široká a gril můžete využít jak pro přímé, tak i nepřímé grilování. Pro sledování teploty pod víkem slouží vestavěný teploměr. Pokud potřebujete kontrolovat i teplotu uvnitř připravovaného masa, pořiďte si do výbavy vpichovací grilovací teploměr. Manipulace s kotlovým grilem je díky kolečkům velmi snadná.  

    Grilovací vozík na dřevěné uhlí

    Pokud se vašeho grilování pravidelně účastní širší rodina nebo sousedé z okolí, pořiďte si grilovací vozík na dřevěné uhlí. Na prostorné grilovací ploše připravíte pokrmy pro velký počet hostů. K dispozici jsou jak modely s víkem a integrovaným teploměrem, tak i bez něj. Grilovací vozík vyžaduje na terase více místa. Manipulace s grilovacím vozíkem je díky kolečkům velmi snadná.

    Keramický gril

    Pro skutečné mistry grilování je určen keramický gril. Tento typ grilu má hermeticky uzavřený grilovací prostor, teploměr ve víku a ovladatelný průtok vzduchu. Díky tomu je teplo uvnitř keramického grilu rovnoměrně rozdělováno. Gril má všestranné využití – umožňuje přímé i nepřímé grilování, dušení, uzení i pečení.