Dřevěné lišty

340 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Dřevěné lišty jsou úzké pásy vyrobené ze dřeva, které se používají v různých stavebních a dekoračních aplikacích. Lišty mají obvykle plochý tvar a rovnoměrný profil, mohou mít různé šířky, tloušťky a délky. Jsou vyrobeny z různých druhů dřeva, jako je smrk, borovice nebo dub, a mohou být přírodní nebo upravené povrchovou úpravou, jako je lakování, barvení nebo impregnace. Tento univerzální materiál nabízí široké spektrum možností využití od dokončovacích prací až po interiérový design.

    Lišty se často používají při finální úpravě stěn, podlah, stropů, dveří a oken, ale také k vytvoření hranic, dilatačních spár nebo jako dekorativní prvek. Slouží tak jako estetický prvek a současně poskytují ochranu proti poškození nebo opotřebení. Soklové lišty jsou ideální pro zakrytí přechodu mezi stěnou a podlahou a zároveň dokonale doplní váš interiér.

    V BAUHAUS věříme v sílu dřeva a chtěli bychom vám nabídnout to nejlepší, co tento přírodní materiál může poskytnout. Díky své různorodosti a přizpůsobivosti jsou dřevěné lišty oblíbeným materiálem pro různé projekty, od drobných řemeslných prací až po profesionální stavební a designové práce.