BAUHAUS záruka
Doprodej

Coolexpert Mobilní klimatizace APG-09AN2

9000 BTU; 2600 W; pro prostor: 12–18 m²
Ochlazuje a odvlhčuje
Vlastní diagnostika závady
Možnost trvalého odtoku kondenzované vody
Včetně dálkového ovladače
Jednoduchá instalace
Určeno pro prostor:
18 m²
3 290,-

Ověřit dostupnost

Nedostupné online
V odborných centrech nedostupné

Co najdete v balení?

1× klimatizační jednotka; 1× odvod horkého vzduchu; 1× odtoková hadice; 1× příslušenství k instalaci odvodních trubic; 1× dálkový ovladač (včetně 2× AA baterií)

D7_A
Artiklové číslo 25342796

Popis produktu

Mobilní klimatizace Coolexpert APG-09AN2 se postará o optimální teplotu a vlhkost vzduch v pokojích o výměře 12–18 m². Je proto vhodné pro pokoje v domácnosti, kanceláře či sklady. Tato jednotka nabízí funkci chlazení a odvlhčování s manuálním nastavením směřování vzduchu vertikálně nebo horizontálně. Pomocí funkce časovače snadno nastavíte automatické zapnutí a vypnutí. Pro bezpečný provoz je vybavena vlastní diagnostikou závad, dětskou pojistkou a indikací plné nádobky na kondenzát. Instalaci je velice jednoduchá a zvládnete ji sami bez pomoci odborníka. Pomocí funkce časovače snadno nastavíte automatické zapnutí a vypnutí. Pohodlné ovládání je zajištěno LED displejem a dálkovým ovladačem.

Hodnocení

Hodnocení

4.00
1 Recenze
0
1
0
0
0
Neověřený nákup

za dobrý peníz chlazení

Za mě super kauf. Za 4,5 tis. klimatizace co skutečně chladí! Splní co od ní čekáte - v létě chladí (možná v zimě bude i topit :)). Účet za elektřinu se nějak nezvýšil, i prostor o rozměru cca 30 m2 dokáže vychladit o dva stupně za cca 60 minut. Jediný mínus je, že je hlučnější, ale já frčím na plný výkon. To z ní jde i horký vzduch, proto doporučuju rukáv na okno, aby nešel horký vzduch zpět do místnosti co je chlazená. Věřím, že v jiných režimech je tišší, možná ale méně chladí. Nevím.