Z aktuálního letáku
BAUHAUS záruka

Zipper Elektrické kolečko ZI-EWB500

500 W; 75 l
Tichý a bezemisní provoz šetrný k okolí
Ideální pro staveniště, zahradnictví nebo terénní úpravy
Má vysoce výkonný motor 500 W
K přepravě materiálů do 150 kg v náročném terénu
Součástí je olověný akumulátor s dlouhou výdrží
8 790,-  

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné

Co najdete v balení?

1× nabíječka; 1× akumulátor

Artiklové číslo 26753911

Popis produktu

Je ideální pro přepravu sypkého materiálu v těch nejnáročnějších podmínkách kolem domu či zahrady. Efektivní provoz zajišťuje olověná baterie s vysokou výdrží až 8 hodin, která je součástí kolečka. Na pravé rukojeti se nachází ovládací prvky pro ještě lepší ovládání přístroje. Pohon zajišťuje elektromotor zabudovaný v disku kola a napájený akumulátorem 24V umístěným pod korbou přístroje. Rychlost se dá plynule regulovat – 0-7 km / hod. Rovnoměrné umístění akumulátoru zaručuje optimální manipulaci s přístrojem. Kolečko má kapacitu 75l / 150kg, a tak pro náklad nebudete muset chodit tolikrát a zároveň ušetříte nohy i síly. V balení najdete také nabíječku k baterii.

Hodnocení

Hodnocení

2.00
2 Hodnocení
0
0
0
2
0
Neověřený nákup

Náročná kompletace pro jednoho člověka

Lak na korbé trochu odřený. Krátké rukojeti, takže při chůzi kopete do opěrných nohou kolečka. VELKÁ CHYBA - KOLEČKO NEMÁ BRZDU. Takže když jedete s nákladem dolů s kopce, tak se pěkně zapotíte. Do kopce pomůže ale s kopce NEVHODNÉ !!!

Neověřený nákup

Funkční, ale kompletace byla velmi nesnadná.

Balík byl neporušený, ale obsah tomu neodpovídal. Lak korby byl na jednom místě prodřený až na kov a cela korba byla mírně deformovaná, takže "protlačit" šrouby do otvorů byl dost problém. Museli jsme na to být dva a vynaložit velké úsilí. Navíc jeden úchyt pro kovovou podpěru korby (nad pneumatikou) byl v polovině délky ohnut přesně do pravého úhlu. To opravdu nechápu, vypadalo to jako naschvál. Úchyt jsem musel vyhnout zpět do správné polohy. Výrobek jsem nereklamoval jen proto, že se mi opravdu nechtělo vady dokumentovat a celý balík zasílat zpět. Jinak je kolečko funkční a doufám, že zátěž vydrží.