Z aktuálního letáku

Sunfun Palma Pergola s nastavitelnou střechou XXL

půdorysný rozměr: 6 × 3 m; výška: 2,15 – 2,55 m; antracit
Nastavitelné střešní lamely
Má stabilní a pevnou konstrukci
Odolná vůči povětrnostním vlivům
Obsahuje přípojku pro odvodnění
Půdorysný rozměr:
6 × 3 m
69 990,-  

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné
Artiklové číslo 26129637

Popis produktu

Pergola s nastavitelnou střechou Palma XXL od značky Sunfun je celoroční přístřešek kompletně vyrobený z hliníku. Střešní lamely můžete pohodlně nastavovat pomocí přiložené kliky a kdykoliv tak upravit množství pronikajícího slunečního světla. K odvodňovací trubce můžete volitelně připojit buď hadici, nebo řetěz. Tím můžete odtok dešťové vody upravit podle svých potřeb. Sloupky o délce 215 cm vpředu a 255 cm vzadu jsou velmi robustní (115 × 60 mm) a poskytují tak dostatečnou stabilitu. Střecha pergoly zvládne zatížení sněhem až do 110 kg/m² a má vysokou odolnost proti nárazu. Pergola je dodávána bez dekorace.

Hodnocení

Hodnocení

5.00
2 Hodnocení
2
0
0
0
0
Neověřený nákup

Dobrá cena a slušné zpracování

Jsem s tímto produktem spokojen. Středovou nohu jsem kvůli fran. oknu dal pryč a horní rám tím pádem přikotvil k domu. Za ty peníze je to dost slušná kvalita. Jediné co je otravné, tak je to manuální ovládání střechy, střecha je na 3xčásti a každou musíte otočit zvlášť, nu co, za těch ušetřených 300tis to milerád budu točit manuálos... Jinak pěkně jednoduše zpracovaný návod jak pro "blbečky". Každý díl má své číslo přesně dle návodu, takže montáž jde rychle. Je nutno montovat min ve 2x lidech.

Neověřený nákup

Vynikajuci pomer cena a kvalita

Pergolu som musel kupit v ceskych budejoviciach aj ked som ju potreboval v bratislave, bola beznadejne vypredana v SR, CR aj AT :) Takze nakup cez znameho, doprava na Slovensko, ale stalo to za to. Je naozaj excelentna, stavba s manzelkou a 12 rocnym susedom trvala velmi pohodlnym tempom 5 hodin, uz ju stihol otestovat aj naozaj silny dazd, ale ani kvapka nepresla na terasu. Lamely su vyborne navrhnute, otvorenim po dazdi neriskujete vodu do usmevu, zliabok na lamele zbytky vody odviedol do bocnych odtokov. Po otvoreni lamiel je pod pergolou dostatok svetla. Skoda ze nema integrovane nejake osvetlenie, ale samolepiaci LED pas na hlinikovej konstrukcii bude dobre riesenie. Odporucam naozaj kazdemu kto nepotrebuje pergolu na mieru.