Slinuté keramické dlažby

225 Produktů

Dle relevance
Filtr
    Z aktuálního letáku
    Slinutá dlažba Cedra Oak

    Slinutá dlažba Cedra Oak

    300 × 600 mm; matná
    399,- /m2
    502,74 / Karton
    |
    1 Karton: 1.26 m2
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    Z aktuálního letáku
    Slinutá dlažba Prisma Dark

    Slinutá dlažba Prisma Dark

    300 × 600 mm; matná
    269,- /m2
    398,12 / Karton
    |
    1 Karton: 1.48 m2
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné

    Stavíte nebo plánujete rekonstrukci? Přeměňte interiér i exteriér svého domu s nabídkou dlažeb z BAUHAUS. Slinuté keramciké dlažby se vyznačují unikátním spojením estetiky, funkčnosti a dlouhé životnosti. Dostupné jsou hned v několika barvách a odstínech včetně několika vzorů, jako je imitace mramoru, mozaiky a další.

     

    Jaké jsou výhody slinuté keramické dlažby?

    Slinutá keramická dlažba je speciálním typem dlažby vyrobeným z keramických materiálů, který je vystaven vysokému tlaku a teplotě. Tato technologie slinutí umožňuje vytvořit velmi hustý a pevný povrch dlažby s výbornými technickými vlastnostmi. Dlažba je tak odolná vůči nárazům, oděru, působení vlhkosti a chemických látek. Je vhodná do interiéru i jako venkovní keramická dlažba, ať už ve veřejných nebo soukromých prostorách. Slinutá dlažba je proto výbornou volbou nejen pro koupelnu, ale i pro terasu, chodbu nebo obývací pokoj.

     

    Při výběru dlažby je důležité sledovat třídu protiskluznosti a otěruvzdornosti. Co tyto parametry znamenají a jak se v nich orientovat zjistíte v článku Co znamená označení otěruvzdornosti a protiskluznosti u dlažby.