Regál na dřevo Memphis XL

320 × 214 × 100 cm; dřevo
Šikovný pomocník pro uložení dřeva na vaší zahradě
Je vyroben z impregnovaného borovicového dřeva
Díky střeše z prken poskytuje dřevu ochranu před vlivy počasí
Vzdušná konstrukce umožňuje další dosychání dřeva
Nabízí velký prostor pro uskladnění dřeva
7 350,-

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné
Artiklové číslo 27968639

Popis produktu

Regál na dřevo Memphis XL je šikovným pomocníkem pro uložení dřeva na vaší zahradě. Je vyroben z impregnovaného borovicového dřeva a střecha z prken poskytne vašemu dřevu optimální ochranu před vlivy počasí. Kromě toho je jeho konstrukce vzdušná, což umožňuje další dosychání dřeva. Regál Memphis XL pojme mnoho palivového dřeva, objem pro uskladnění je až 4 m³. Je dodáván bez podlahy.

Hodnocení

Hodnocení

3.50
2 Hodnocení
0
1
1
0
0
Neověřený nákup

Spokojenost

Dřevník jednoduchý, ale pěkný. Z pomocných přepravních dílů jsem snadno dotvořil zpevnění a především "záda". Kutil se základním nářadím si samozřejmě v průběhu montáže udělá sem tam nějaké to vylepšení. Jako hlavní výhodu vidím kvalitně namořené dřevo. Podlahu jsem vytvořil ze tří plastových palet 110x110. Po obou bocích pak ještě připevnil prefabrikované betonové obrubníky, aby prázdný dřevník neodfoukl silný vítr. Složil jsem do něho asi 5 metrů sypaného (odhad). Zvažujeme koupi ještě jednoho.

Neověřený nákup

Dá se doporučit

Dřevník jako takový je celkem slušný, bez obtíží sestavitelný. Jak se uvádí v popisu, není tam podlaha, ale ta se dá lehce dodělat, stejně jako záda. Určité nedostatky byly v tom, že jednak chyběly nějaké šroubky k sestavení (od každého typu jeden, v zásadě drobnost, ale u kvalitního produktu by se to stávat nemělo) a jednak jsem obdržel jeden nesprávný díl střechy (resp. oba díly, které jsem v balení měl, patřily na pravou stranu dřevníku) - dalo se to vyřešit přemontováním spojovacích lišt, čili žádný zásadní problém, ale zdržení ano. Celkově ale spokojenost, za tuto cenu je to poměrně velký dřevník a slušně vypadající.