PVC na metráž

86 Produktů

Dle relevance
Filtr

    PVC na metráž nebo také PVC lino či linoleum. I tento druh podlahové krytiny spadá mezi odolné vinylové podlahy. Vyniká svými technickými vlastnostmi, především pak pevností a pružností zároveň. PVC lino na metráž představuje rovněž finančně méně náročnou alternativu běžných vinylových podlah.

     

    Měkčený vinyl neboli PVC disponuje řadou vlastností. Dokáže dobře odolávat vodě a vlhkosti. To z něj dělá podlahovou krytinu s optimálními vlastnostmi pro využití v kuchyni, koupelně či na WC. Svůj účel však splní prakticky v každém interiéru. PVC podlahy jsou navíc vhodné i pro použití v kombinaci s podlahovým vytápěním.

     

    V naší nabídce naleznete široké spektrum dekorů, vzorů a barev PVC na metráž. Vybírat lze z designů imitujících dřevěná prkna, parkety či kamenné a kachlové dlažby. Některé dekory PVC linolea jsou opatřené lehkým dezénem napodobujícím strukturu dřeva. Povrch je však i přesto hladký, a usnadňuje tak údržbu podlahy. Díky měkkému došlapu nepůsobí PVC v interiéru chladně. Vzhledem k údržbě se navíc může jednat o obstojnou alternativu koberců.

     

    Při výběru je vhodné zvážit umístění PVC podlahy. Dále také tloušťku, která by se měla odvíjet od vytíženosti prostor, kde bude PVC lino umístěné. PVC na metráž zakoupíte v našich odborných centrech BAUHAUS. S výběrem vhodného typu vinylové PVC podlahy vám rádi poradíme.