Okenní těsnění

33 Produktů

Dle relevance
Filtr
    Soudal Těsnicí páska

    Soudal Těsnicí páska

    20 m; 3 × 9 mm; bílá
    105,-
    (1 m = 5,25)
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    Soudal Těsnicí páska

    Soudal Těsnicí páska

    20 m; 3 × 9 mm; šedá
    105,-
    (1 m = 5,25)
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné

    Okenní těsnění přispívá k efektivitě tepelně izolačních vlastností plastových i dřevěných oken. V sortimentu příslušenství pro montáž oken dále naleznete celé spektrum náhradních dílů, nástrojů i doplňků k údržbě. Vyberte si, co hledáte!

     

    Těsnění do oken v BAUHAUS sortimentu naleznete v několika variantách. Ty se od sebe liší v několika parametrech. Tím nejzásadnějším jsou rozměry okenního těsnění, přičemž klíčová je jeho šířka. Neméně podstatná je rovněž tepelná odolnost okenního těsnění. Může se pohybovat od -50 až do +100 °C.

     

    Vybírat můžete také dle typu a s ním souvisejícího materiálu. V naší nabídce naleznete například gumové těsnění v podobě profilu do okna. Snadnou montáž zaručuje samolepicí těsnění. PVC či pěnová těsnící páska je poté k dispozici v několika barevných variantách. Díky tomu lze těsnění přizpůsobit odstínu okenního rámu, aby bylo co nejméně viditelné. Výhodou všech materiálů je pružnost, tvarová přizpůsobivost i odolnost. Těsnění je však vhodné pravidelně obměnit. Časem, vlhkostí a teplotními výkyvy se jeho těsnící schopnost postupně snižují.

     

    Pokud okno opatříte těsněním, je vhodná také instalace okapničky. Jedná se o malý díl zakrývající větrací průduchy v rámu plastových oken. Chrání okna před zatékáním vody a napomáhá tak jejich odolnosti a životnosti.