Krbová kamna OKTA S

3,9 kW; vytápěcí schopnost: 100 m³; ocelová
Ideální do dílen, na chaty a chalupy
Regulace přívodu vzduchu
Prostor pod ohništěm na uskladnění dřeva
Skleněný průzor
4 990,-

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné

G9_A+
Artiklové číslo 28661384

Popis produktu

Krbová kamna OKTA S se skleněným průzorem jsou vhodná do dílen, na chaty či chalupy. Kamna jsou vyrobena z kvalitní kotlové oceli. Kromě polen a dřevěných briket jsou vhodná i pro spalování hnědouhelných briket a umožňují tak dlouhodobé udržení rozžhavených uhlíků. Velkou výhodou je praktický prostor pod ohništěm, který umožní pohodlné uskladnění dřeva.

Hodnocení

Hodnocení

1.33
3 Hodnocení
0
0
0
1
2
Neověřený nákup

Hřejí až moc

Hoří hezky což o to, jen mám zkušenost jako pan Jiří z předchozího komentáře. Dvířka netěsní, palivo hoří raketově (výkon tak bude větší), regulační otvory vespod nemají na rychlost hoření dále žádný vliv. Celá konstrukce se po prvním zátopu vypoukla včetně plotny (2mm plech), ta se roztažností utrhla ze svárů. Vyzdívka i rošt zdá se být OK. Popelník by měl (a mohl by) být o 6cm širší, popel padá i mimo něj.

Neověřený nákup

Velmi špatné

Neověřený nákup

Špatné

Na pohled jsou to malá šikovná kamínka s průzorem. Ve skutečnosti vám veškeré dřevo které do nich přiložíte prolítne během několika minut komínem. Příčina je velká netěsnost dvířek, ale i skla ve dvířkách. Vše je úplně bez žáruvzdorného těsnění, tím pádem kamna ve velké míře nasávají vzduch a vše v nich hned shoří. Je jasné že co bych chtěl za čtyřy a půl tisíce, ale divím se že Bauhaus tyto kamna vůbec nabízí.... Já jsem to vyřešil tak, že jsem koupil samolepící žáruvzdornou pásku. Utěsnil jsem dvířka po obvodu, přepážku nad otvorem šuplíku a také sklíčko. Také jsem potom musel trochu zbrousit kličku zavírání, jinak by nešli dvířka zavírat kvůli těsnění. Je to jediná možnost jak tyto kamna úsporně používat......