Koberce na metráž

39 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Koberce na metráž jsou jednou z variant podlahových krytin. Délku koberce lze přizpůsobit vašemu přání a požadavkům. Díky tomu jsou tyto koberce vhodné i do skutečně rozlehlých interiérů, přičemž ani jejich pokládka nebývá nijak náročná.

     

    Vybírat lze z mnoha variant, barev i motivů koberců. Najdete zde i dětské koberce na metráž. V závislosti na vašich preferencích, využití i praktičnosti máte na výběr rovněž z několika variant výšky vlasu. Ta se pohybuje od 2,5 až do 7 mm. Metrážové koberce jsou k dispozici v několika šířkách. Materiálem je obvykle umělé vlákno typu polyester, polyamid či polypropylen. Díky tomu se koberce snadno udržují a jsou stálobarevné. Při výběru zvažte také typ podkladu anebo případně třídu požární bezpečnosti.

     

    Koberec na metráž je zapotřebí vyzvednout osobně v našem odborném centru BAUHAUS. Můžete si je však pohodlně vybrat na našem e-shopu a následně si ověřit dostupnost na nejbližší prodejně. Zde vám koberec dle vašich požadavků nařežeme a připravíme k vyzvednutí.