Kamenné koberce

18 Produktů

Dle relevance
Filtr
    Den Braven Pojivo pro kamenné koberce

    Den Braven Pojivo pro kamenné koberce

    1,36 kg
    699,-
    (1 Kilogram = 513,97)
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné
    Doprava zdarma
    Den Braven Plnič pórů kamenného koberce

    Den Braven Plnič pórů kamenného koberce

    3 kg
    1 599,-
    (1 Kilogram = 533,-)
    Dostupné online
    V odborných centrech nedostupné

    Zajímavou alternativou ke klasickým obkladům a dlažbám mohou být kamenné koberce. Jedná se o moderní a stylové řešení, které skvěle vypadá a je odolné. Představují ideální povrch pro venkovní prostory, včetně teras, okolí bazénu a dalších exponovaných míst. Není nic příjemnějšího než si vychutnat letní slunce na terase s kamenným kobercem pod nohama. Tyto koberce jsou nejen designovým prvkem, ale také snadno odolávají vnějším vlivům, jako je slunce, déšť nebo sníh. Využití naleznou i v interiéru v podobě doplňku do koupelny nebo sprchového koutu, kde vyniknou svou protiskluzovou povrchovou úpravou a odolností vůči vlhkosti.

    Kamenné koberce jsou dostupné v široké škále barevných variant. Nabízíme světlé mramorové kamínky nebo žluté, růžové, hnědé, cihlově červené, šedé a černé odstíny. Pokud vám není jedna barva dostačující, můžete zvolit také říční kamínky, které kombinují několik barev.

    Ať už plánujete rekonstrukci interiéru, vytváříte novou terasu nebo chcete vylepšit okolí svého bazénu, kamenný koberec z BAUHAUS je investicí, která se vyplatí. Začněte plánovat svůj projekt s BAUHAUS ještě dnes.