Agados Přívěs Handy 20

205 × 109 × 30 cm; nosnost: 630 kg
Pro převážení materiálu, pracovních nástrojů, těžkého nákladu apod.
Podpěrné kolečko pro snazší připojování a odpojování
Hliníkové sloupky karoserie zaručují výbornou stabilitu
Kvalitní protiskluzová překližka pro lepší zabezpečení nákladu
Zdarma získáte převozní značku a povinné ručení na 14 dní
15 990,-

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Nedostupné online
V odborných centrech nedostupné

Co najdete v balení?

1× přívěs; 1× podpěrné kolečko

Artiklové číslo 21382763

Popis produktu

Přívěsný vozík Handy 20 od výrobce Agados je nebrzděný jednonápravový přívěs. Tento vozík umožňuje zatížení až 622 kg na kvalitní podlaze z překližky s protiskluzovým povrchem, který poskytuje vyšší bezpečnost převáženého nákladu. Masivní oj ve tvaru písmene V přispívá k pohodlné manipulaci s přívěsem a podílí se na stabilním připevnění k vozidlu. Součástí tohoto přívěsu je i podpěrné kolečko, které usnadní práci během připojování a odpojování vozíku a umožňuje také, aby tento přívěsný vozík stál samostatně.

Hodnocení

Hodnocení

5.00
3 Hodnocení
3
0
0
0
0
Neověřený nákup

Vynikající zkušenost Brno-Ivanovice

Vozík jsem si zarezervoval 12.5.2022 a ten den večer jsem jej byl vyzvednout. Když ke mě přicházel starší pán z oddělení nářadí, šlo vidět, že toho má ten den hodně, ale přesto byl moc příjemný, všechno mi vysvětlil, v klidu jsme vyřídili veškeré papíry... Ještě mi zkontroloval, že mi na vozíku správně fungují světla a blinkry. No zkrátka jsem z nákupu nadmíru spokojen, veškerý personál si zaslouží pochvalu! Co se vozíku týká, zatím jsem ho nestihl ani jednou naložit, tak uvidíme, zázraky za tu cenu nečekám. Uvidíme za pár let...

Neověřený nákup

Spokojenost

Prodavač byl také velice ochotný, vše vysvětlil a poměrně rychle zpapíroval. Vozík jsem si mohl vybrat ze všech kusů co byly na skladě. Vozík je levný, ale snad si své odslouží. Jezdí se sním dobře, uveze bez problému přes 600kg písku. Na vozíku nejsou úchyty na síť nebo plachtu, ale jsou tam alespoň oka na háky v rozích podlahy.

Neověřený nákup

Dobrý nákup-přívěsný vozík Agados Handy 20

Koupeno 30.5./21 dopoledne. Velice příjemný a ochotný prodavač z oddělení nástrojů, nás obsloužil rychle, vše nám vysvětlil, přezkoušel a vozík nám předal s přáním šťastné cesty a aby nám dobře sloužil. Vozík jsem kupoval dceři. Jízdní vlastnosti vozíku jsou velice dobré a jako jeden z mnoha nabízených, má pomocné kolečko již jako standartní výbavu. Spokojenost !!