BAUHAUS záruka
Doprava zdarma

Kärcher Vysokotlaký čistič K2 POWER CONTROL

1400 W; 110 bar; 360 l/h
Je ideální pro snadné odstraňování lehkého znečištění
Umožňuje snadnou regulaci pracovního tlaku 20–110 baru
Praktická nádrž na čisticí prostředek usnadňuje používání
Nástavec umožňuje volbu ze 3 intenzit tlakového čištění
Obsahuje integrovaný vodní filtr
2 390,-

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné

Co najdete v balení?

1× tlaková myčka; 1× vysokotlaká pistole; 1× nástavec; 1× rotační tryska; 1× 5m vysokotlaká hadice; 1× integrovaný vodní filtr; 1× teleskopické madlo; 1× adaptér pro zahradní hadici 3/4"

Artiklové číslo 28368108

Popis produktu

Vysokotlaký čistič K2 Power Control značky Kärcher je ideální pomocník pro odstraňování lehkého znečištění ze zahradního nábytku, jízdních kol a pro údržbu kolem domu, s možností nastavení tlaku s působením pracovního tlaku 20–110 baru. Díky velkým kolečkům s lehkým chodem a teleskopické rukojeťi se s čističem velmi snadno manipuluje. Je vybaven nástavcem Full Control Click Vario Power, který nabízí tři stupně tlaku SOFT, MEDIUM a HARD a stupeň čisticího prostředku (MIX), které lze pohodlně nastavit pouhým pootočením. Práci usnadňuje také praktická nádrž na čistící prostředek a adaptér pro připojení na zahradní hadici 3/4". Pro dosažení ještě lepší výsledků je možné využít odborné rady z mobilní aplikace Kärcher Home & Garden.

Hodnocení

Hodnocení

2.00
1 Recenze
0
0
0
1
0
Neověřený nákup

jeste nevim

Uvadite zde Max. tlak 220 bar a pritom na krabici vyrobku je uveden Max. tlak 20-110 bar. Takze nevim proc to tady i v letaku mate spatne. Je to klamava reklama