LVT vinylové podlahy s click systémem

21 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Plovoucí vinylové podlahy s click systémem patří mezi jedny z nejoblíbenějších. Jsou příjemné na dotyk, odolné vůči vlhkosti i vodě, mechanickému poškození a také tvarově stálé. Tyto vlastnosti jsou zárukou dlouhé životnosti a krásného vzhledu po mnoho let. Vinylové podlahy jsou vhodné do většiny vnitřních prostor. Položit je můžete do chodby, obývacího pokoje, pracovny, dětského pokoje, koupelny i jídelny.

    Široký výběr dekorů

    V odborných centrech BAUHAUS můžete vybírat z široké škály dekorů a barev vinylových podlah s click systémem. Velmi oblíbené jsou například podlahy značky b!design, která nabízí bohatý výběr podlah v dekoru různých druhů dřevin i kamene. K plovoucím podlahám nabízíme i veškeré příslušenství jako jsou kročejové izolace, podlahové lišty, přechodové, vyrovnávací a ukončovací profily i dveřní prahy.

    Pokládka vinylové podlahy s click systémem

    Pokládka plovoucí vinylové podlahy s click systémem je velmi rychlá a snadná. Jednotlivé dílce podlahy se k sobě ani na podlahu nelepí, ale pouze se do sebe zacvakávají. Díky tomuto systému zvládne pokládku každý zručný kutil. Pokud ovšem nemáte na pokládku nové podlahové krytiny čas, vybavení nebo vám schází zkušenosti, přenechte tuto starost šikovným řemeslníkům z našeho Montážního servisu.