SPC tvrzené vinylové podlahy

71 Produktů

Dle relevance
Filtr

    SPC tvrzené vinylové podlahy jsou vylepšenou variantou běžných vinylových podlah. Zkratka SPC vychází z anglického „stone polymer component“. Jedná se tedy o kompozitní kamenné / plastové podlahové krytiny. SPC vinylové podlahy vynikají svou odolností vůči mechanickému poškození. Tím je zaručená jejich dlouhá životnost. Jednotlivé díly SPC podlah se skládají z několika kompozitních vrstev. Tvoří je:

    • Jádro SPC podlahových krytin – jedná se o směs jemného vápencového prášku, pryskyřice a stabilizátorů pro udržení vlastností směsi. Jádro se tak vyznačuje skutečnou pevností, stabilitou, a navíc i voděodolností.
    • Vinylová vrstva – vnější vrstva, na níž se tiskne konkrétní dekor, vzor či barva podlahové krytiny.
    • Nášlapná vrstva – jedná se o povrchovou úpravu v podobě neviditelného filmu. Funguje jako ochrana před škrábanci a usnadňuje údržbu podlahy.

     

    Příznivci moderních interiérů ocení množství variant SPC vinylových podlah v nejrůznějších barvách a dekorech dřeva či kamene. Řada podlahových krytin je opatřená zacvakávacím systémem, jedná se o tzv. vinylovou podlahu Click. Montáž SPC vinylových podlah je tak nenáročná a poměrně rychlá. Při výběru však myslete na vhodnou tloušťku krytiny a správnou přípravu povrchu před pokládkou podlahy.

     

    U každé vinylové podlahy v naší nabídce můžete přidat recenzi, která pomůže ostatním zákazníkům s výběrem. Cena vinylové podlahy je uváděna za 1 m2.