Pergoly s nastavitelnou střechou

12 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Pergoly slouží ke stínění jako ochrana před přímým sluncem a dalšími vlivy počasí. Zároveň jsou výrazným estetickým prvkem a udávají charakter a styl zahrady. Plní nejen praktickou funkci, jejich design by měl odpovídat architektuře domu a zahrady.

     

    Možnost regulace slunečního světla

    Pergoly s nastavitelnou střechou můžete přizpůsobit podle aktuálního počasí nebo vašich potřeb, a proto se jedná o stále oblíbenější typ pergoly. Lamely pergoly lze nastavovat použitím kliky a regulovat tak průchod slunečního svitu střechou.

     

    Na co se zaměřit při výběru pergoly

    Při výběru pergoly je důležitý její materiál. Obvykle se setkáte s hliníkovými pergolami, které jsou odolné a snadné na údržbu. Také stavba pergoly je snadnější díky relativně nízké váze hliníku. Samozřejmostí je stabilní kotvení pergoly. Povrch pergoly je opratřen ochranou proti UV záření a je odolný proti povětrnostním vlivům.

    Lze vybírat z několika půdorysných rozměrů pergol. K dipozici jsou menší varianty o šířce 3 metrů, ale i XXL pergoly s nastavitelnou střechou o šířce 6 metrů pro větší plochy.

     

    Netroufáte si na montáž pergoly svépomocí? Obraťte se na odborníky v našem Montážním servisu.

     

    Využití pergoly s nastavitelnou střechou

    Myslete ekologicky i ekonomicky a využívejte dešťovou vodu. Doplňte vaši pergolu o okapový svod či další příslušenství k pergolám

    Pergoly s nastavitelnou střechou zajistí ideální podmínky pro umístění vašeho zahradního nábytku. Stejně tak poskytnou útočiště vaší zahradní kuchyni, prostor pro grilování nebo umístění zahradní vířivky. Jednoduše regulujte množství průchozích slunečních paprsků dle vaší aktuální potřeby.