Nalepovací PVC

8 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Samolepicí PVC, jinak známé také jako PVC samolepicí podlahová dlažba nebo PVC lino, patří mezi další z podtypů vinylových podlah. PVC je zkratkou pro tzv. měkčený vinyl. Vyniká svojí pevností a zároveň pružností. Dle svých vlastností, především pak tloušťky, je tento typ PVC podlahy optimální zejména do vnitřních prostor s běžným zatížením. Umístění je proto dobré zvážit již při výběru PVC podlahové dlažby.

     

    PVC samolepicí čtverce lze instalovat přímo na stávající starou podlahu. Pokládka vyžaduje pevný podklad. Probíhá však rychle a bez nepořádku. Kompaktnost dílců umožňuje aplikaci také na stěny interiéru. Takové PVC obklady jsou vhodné například do koupelny nebo do kuchyně za pracovní desku.

     

    Samolepicí PVC najde své využití v moderních i zcela praktických interiérech. Volit lze z několika dekorů. Od minimalisticky vyhlížejících dekorů mramoru, přes klasické vzory dřeva až k imitaci kachlového obkladu. Díky PVC materiálu je povrch dlaždic hladký, což přispívá ke snadné údržbě. Samolepicí podlahovou dlažbu můžete použít do všech místností v domě, od obývacího pokoje či chodby až po koupelnu. Myslete však na to, že tento typ podlahy není vhodný pro podlahové vytápění.