Zahradní sestavy

9 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Zahradní nábytek vypadá nejlépe, když k sobě ladí. Proto v BAUHAUS najdete zahradní sestavy, které vám usnadní vybírání lavic, stolů a židlí. Ať už hledáte pouze lavici se stolem nebo kompletní zahradní sestavu nábytku, v naší nabídce je z čeho vybírat.

     

    Jak vybrat zahradní sestavu

    Při výběru zahradního nábytku se zaměřte na materiál. Materiály mají různé vlastnosti, odolnost a požadavky na péči. Nejdůležitější pro vás bude pravděpodobně design. Stylově by měla zahradní sestava ladist s charakterem vaší zahrady či terasy. Pokud tedy máte např. dřevěnou pergolu, dáte pravděpodobně přednost dřevěným zahradním sestavám. Pokud máte kovovou pergolu, nerezové zábradlí a prvky na domě, vašemu vkusu bude vyhovovat spíše ocelová sestava.

    Zahradní pivní sety často bývají vyrobeny ze dřeva a skládají se ze dvou lavic a jednoho stolu. Jejich dlouhá životnost a úsporné skladování z nich dělá oblíbenou volbu pro domácnosti i podniky.

    Zahradní jídelní sety jsou oblíbenou volbou pro rodiny, a to hlavně pro počet míst, které nabízí k posezení, a pohodlnost. Z hlediska údržby jsou ideální hliníkové zahradní sestavy a další kovové zahradní sestavy. Zahradní ratanová sestava dodá vaší zahradě nebo terase na přírodním dojmu, stejně jako zahradní sestava z masivu.