Lounge sestavy

9 Produktů

Dle relevance
Filtr

    Lounge sestavy jsou sety lounge nábytku, díky kterým najdete vše potřebné na jednom místě. Sestava se obvykle skládá z pohovky, křesel a odkládacího stolku, vše ve stejném stylu a designu.

     

    Jaký zahradní nábytek vybrat

    Vyberte si z nabídky zahradního nábytku a nábytku na terasu, který promění vaši zahradu v oázu pohody a klidu. V BAUHAUS si vyberete z široké nabídky materiálů a stylů. Kovový zahradní nábytek je ideální volbou, pokud je pro vás důležitá snadná údržba a dlouhá životnost. Dřevěný zahradní nábytek zase působí útulným a přírodním dojmem, podobně jako ratanový nábytek na terasu. Všechny lounge sestavy jsou odolné povětrnostním vlivům.

    Při výběru zahradního nábytku zohledněte i místo jeho umístění. Nábytek by měl odpovídat charakteru a designu okolí. Jeden nábytek bude ladit s dřevěnými terasovými prkny a barevným slunečníkem, jiný zase lépe doplní šedou venkovní dlažbu a kovovou pergolu.

     

    Pokud nehledáte celou zahradní lounge sestavu, prohlédněte si nabídku lounge stolů, křesel a pohovek.

    Hledáte inspiraci? S výběrem zahradního nábytku vám může pomoci náš článek Vytvořte si ideální odpočinkový prostor pomocí zahradního nábytku a lounge sestav.