Stojanové WC toalety se závěsnou nádržkou z koupelen pomalu mizí. Při renovaci se většina lidí rozhodne pro závěsné WC. K realizaci takového řešení není potřeba překopat celou koupelnu – elegantním řešením bez bourání je sanitární modul Camargue.

Sanitární modul

Líbí se vám závěsné toalety, ale nechcete se pouštět do složitých stavebních úprav? Pak je sanitární modul Camargue ideálním řešením ať už řešíte rekonstrukci bytového jádra, přestavbu nebo novostavbu.

Sanitární modul pro závěsné WC Camargue v sobě spojuje luxusní nadčasový design s jednoduchou instalací. Konstrukce vyrobená z kvalitního hliníku poskytuje dostatečnou nosnost a dodává potřebnou pevnost celé konstrukci. Nádržka s duálním splachováním, vyrobená z kvalitního plastu, je opatřena napouštěcím a vypouštěcím ventilem. Přední krycí deska, vyrobená z bezpečnostního skla, se snadno čistí a udržuje.

Modul je kompatibilní se všemi závěsnými klozety Camargue a ostatními klozety s roztečí šroubů 180 a 230 mm.

Černá nebo bílá

Modul je dodáván v elegantní bílé nebo černé barvě. Ať už je tedy vaše koupelna světlá nebo tmavá, určitě si vyberete.

Závěsné WC Pico 2.0

Závěsné WC Pico 2.0 díky absenci splachovacího kruhu nastavuje nová měřítka v oblasti údržby a hygieny. Speciální technologie splachování zaručuje optimální výsledky i při minimálním množství vody na splachování. Praktický rozdělovač vody na splachování ji rozvádí všemi směry a přímo dolů do sifonu. Bez splachovacího kruhu nejsou v míse žádné nepřístupné záhyby a celou vnitřní část klozetu lze snadněji čistit. Zbavíte se tak případných usazenin a nečistot a můžete si být jisti, že už nenarazíte na žádná další skrytá místa. 

Camargue WC sedátko Pico 3.0

Camargue WC sedátko Pico 3.0 od značky Camargue má klasický bílý odstín a je vyrobeno z duroplastu. Tento velmi tvrdý a nerozbitný materiál je extrémně odolný a představuje tak skvělé řešení pro často využívané koupelny a toalety. Zároveň zmírňuje nepříjemný studený pocit při dosednutí.

Integrovaná funkce pozvolného sklápění pro jemné a tiché zavírání víka. WC sedátko Pico 3.0 je kompatibilní se stejnojmenným závěsným WC a přináší vysokou míru pohodlí při sezení.

V odborných centrech nyní WC komplet (modul + mísa + sedátko) koupíte za 8 490 Kč.

{"vsf-products-list":{"title":"Nabídka co spolu ladí","products":["29243192","25724109","26801236","26801245"]}}

{"vsf-page-link":{"page-id":336}}
{"vsf-page-link":{"page-id":324}}