BAUHAUS Solární LED svítidlo

1,2 V; nerezová ocel, sklo
Se stmívacím senzorem
Dlouhá výdrž svícení díky dobíjecí baterii
Dostatečná odolnost pro použití na nekrytém venkovním místě
Součástí balení 2× svítidlo
169,-

Doručení domů

Rezervovat a vyzvednout na prodejně

Dostupné online
V odborných centrech nedostupné
Artiklové číslo 23783797

Popis produktu

Solární závěsné LED svítidlo BAUHAUS je poháněno sluneční energií. Přes den se jednoduše nabíjí ze slunečního světla, jehož energii večer přemění na elektřinu. Při soumraku dojde k automatickému zapnutí příjemně teplého světla solárního svítidla, které tak na zahradě či na terase šíří jedinečnou magickou atmosféru. Svítidlo v barvě niklu lze zavěsit zcela snadno bez použití nářadí, a to pomocí držáku upevněného na svítidle, a umístit jej tak například na verandě. Doba svitu je v průměru 6–8 hodin, může se však lišit v závislosti na počasí a umístění. Součástí balení jsou 2 kusy svítidla.

Hodnocení

Hodnocení

1.00
2 Hodnocení
0
0
0
0
2
Neověřený nákup

Nedoporučuji

Jediné plus je, že v balení jsou dva kusy, což v popisu uvedeno není. Tím však pozitiva končí. Ze dvou balení, tedy 4ks těchto žárovek svítí pouze jedna jediná. První balení jsem reklamoval, protože nesvítila žádná a stejně jsem tam měl cestu. V druhém balení svítí jen jedna, druhá opět ne. Reklamovat to nejspíš nepůjdu, protože mě ty náklady na cestu tam nestojí za to. Každopádně svíti jen jedna ze čtyř!

Neověřený nákup

Vřele nedoporučuji

Při první koupi nesvitila ani jedna. V balení jsou totiž dvě. Po reklamaci v dalším balení je jedna svítící druhá opět nesvítí. Další si rozhodně už nekoupím.